Senaste inläggen
Tandläkaren. Det jag ska göra. MÅSTE göra, för att tillståndet inte ska bli kroniskt. Skölja med Andolex tre gånger om dagen (tänker dock värma upp den i munnen innan jag sköljer där jag är känslig..), massera käkmusklerna på båda sidor två gånger om dagen fem minuter åt gången och slutligen ska jag sluta stressa.
Haha. Det sistnämnda är inte så svårt. Jag är inte stressad, jag har inte så mycket att göra. Jag pressar ändå. Varför? Ingen aning.
Jag gjorde gudomlig kycklingfilé i sås med ris. Helt improviserat och utan att egentligen ens vara klar i skallen.
Riset blev som vanligt inge bra, men guuuud för en god mat i övrigt!
(Och JA, jag använder pulver. Jag gillar inte bitar. Jag är väl ett barn.)
500 g kycklingfilé
½ kycklingbuljongtärning
3-4 dl matlagningsgrädde
lökpulver
vitlökspulver
paprikapulver
basilika
Maizena till redning
Rensa och tärna kycklingfilén. Bryn den och stek den nästan färdig på medelvärme. Tillsätt grädde, buljongtärning, kryddor och låt koka upp. Häll i Maizena till önskad konsistens. Låt koka 2-3 minuter och späd eventuellt med mer matlagningsgrädde om du, som jag, har i för mycket Maizena!
Klart!
Löjligt enkelt och snabbt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|